Tu dansezi cand esti stresat?

Iti place sa dansezi? Cunosti ceva dansuri celebre si esti mandru de tine? Ei bine, eu nu stiu nici un dans, in afara de dansul popular pe care l-am invatat cand eram mic. Dar imi place sa dansez, cu toate ca arat ridicol.

Daca esti om si locuiesti pe planeta Pamant inseamna ca sti ca exista zilele alea bune si… hai sa spunem alea mai putin bune, nu putem avea o atitudine pozitiva in fiecare zi, pentru ca sunt factorii care ne influenteaza starea de pe o zi pe alta. E adevarat ca putem ignora multe situatii care ar putea sa ne strice buna-dispozitia, dar sunt acele momente cand cineva ne dezamageste, sau pur si simplu ne transmite starea sa negativa.

Asa ca in zilele alea mai putin bune, atunci cand esti trist, ingandurat sau cand dai de o problema la care nu gasesti nici o solutie o modalitate perfecta ar fi sa incepi sa dansezi. Danseaza! Ca esti acasa, la scoala, la servici, in autobus…ORIUNDE TE-AI AFLA DANSEAZA!

Si ce daca se uita lumea dubios la tine? nu conteaza ce cred altii (“n-avem treaba cu strainii”), enjoy life! -oricum e prea scurta.

Have a happy day!

O, si v-am pregatit un videoclip de la Vama, care sigur va v-a motiva!

Oh, si cica cercetatorii britanici au descopeit ca dansul, printre altele, te scapa de stres, la fel si fluieratul sau fredonarea unei melodii…si…stai linistit, faptul ca incepi sa dansezi nu inseamna ca fugi de probleme sau ca ai scapat de ele; pur si simplu te deconectezi pentru o perioada si iti ofera acea energie pozitiva de care ai nevoie pentru a gandi limpede.

Advertisements
This entry was posted in Timp liber, Utile and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s