Noul buton “play” de la YouTube

Cea mai mare problema pentru un site cu foarte mult content  este ca sunt greu de descoperit multe dintre fisiere. Si nu exista nimic mai imens decat YouTube, in fiecare minut sunt incarcate ore intregi de videoclipuri, iar un miliard de persoane vizioneaza cel putin cate un videoclip in fiecare luna.

Cu atat de multi oameni si atat de multe clipuri video, este greu sa furnizezi materialul potrivit utilizatorilor potriviti. Totusi, recomandarile site-ului YouTube.com se imbunatatesc in permanenta.

De fapt, cei de la YouTube sunt atat de increzatori in recomandarile site-ului incat s-au pus sa experimenteze cu trasatura foarte asemanatoare cu butonul de cautare “I’m feeling lucky” de la Google.

Daca vizitezi pagina YouTube.com/feeling_lucky, in timp ce esti logat, vei vedea o  lista cu  10 clipuri video generate pe baza preferintelor tale vizuale.

Noul buton "play" de la YouTube de asemenea  experimenteaza si cu un buton “Play“, vizibil pe fiecare pagina, care este o scurtatura catre trasatura “I’m Feeling Lucky”.

Advertisements
Image | This entry was posted in Utile and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s